DE VÂNZARE Casă, Orfu, Baranya, Ungaria, Fo Street

DE VÂNZARE - Cod. 23302

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Proprietate maghiară (150m ²), cu o grădină mare (4400m ²) și o priveliște unică, restante. Situat într-un sat liniștit numit Banos, beneficiind de acces liber la o destinatie de vacanta foarte populara, Orfu. Ideal pentru familie sau casa de vacanta, dar este perfect pentru o investiție la fel de bine (locație excelentă pentru evenimente mari, cum ar fi nunti).
Mediu liniștit, liniștit, cu acces ușor la multe activități interesante, cum ar fi călărie, pescuit, ciclism, drumeții, speologie, navigație, wind-surfing.

Parterul cuprinde un salon mare (cu o baie unic, deschis), bucatarie mare cu camara, WC separat și 2 camere de utilitate.
La primul etaj există un dublu, un dormitor twin și o baie de familie (cu duș).

Caracteristici:
încălzire cu gaz și aer condiționat
electric poarta din față glisantă
sistem de alarma
TV prin satelit sau cablu
conexiune de fibră optică în bandă largă

Decontarea Orfű se găsește în județul Baranya, Ungaria si este o statiune de agrement bine-cunoscut. Atracțiile sale principale sunt trei lacuri artificiale în cazul în care oamenii pot merge la înot, pescuit, navigatie, wind-surfing, canotaj, canotaj, caiac. Pe lângă lacurile există un Aquapark, de asemenea.
De asemenea, este înconjurat de munți și parcuri unde oamenii pot face drumeții, ciclism, mersul pe jos, speologie, vânătoare sau chiar călărie.
Satul este, de asemenea, foarte aproape de PECS (numai 2 ore distanta de Budapesta, capitala Ungariei), care este cel mai mare oras al cincilea Ungaria, situat pe pantele munților Mecsek, în sud-vestul tarii, aproape de ei granița cu Croația. Acesta este centrul administrativ și economic al județului Baranya.
Orașul a devenit un site Patrimoniului Mondial UNESCO în 2000 și a fost selectat pentru a fi Capitala Culturala Europeana schimbul titlul în 2010.
După ce a primit titlul de reînnoire majoră a început în orașul (locuri publice reînnoite, străzi, piețe și cartiere, noi centre culturale, o sală de concert, o nouă bibliotecă și centru și un sfert cultural au fost proiectate). Este renumit pentru muzeele sale, viață de artă bogat, artiști și festivaluri.

Pret: 80.000 £ / € 99.000

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB