DE VÂNZARE Casă, Nagymaros, Pest, Ungaria, Pállya Celesztin Strasse

DE VÂNZARE - Cod. 27154

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 100 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Nagymaros, Cotul Dunării este una dintre cele mai frumoase locatii din soluționarea o vânzare, iar Castelul Visegrad cu vedere la Dunăre, de înaltă calitate și de lux casa nou construita, grădină dotari exceptionale ENORM !!!


Cladirea a fost finalizată în 2013, în sistemul austriac WOLF HAUS companie de construcții, materiale de calitate premium, care sunt executate cu izolație termică în proprietăți high-end.


Cu un etaj MODERN Family House 100 m2 de suprafata utila, living cu bucatarie + 3 dormitoare, confort dublu. Încălzirea încălzire prin pardoseală și un șemineu țiglă și un impozit atmosferă confortabilă, cu stație de monitorizare sistem de alarmă conectat.


Casa ENERGY A + certificate, costurile de încălzire totale de anul trecut nu a depășit 100.000 de HUF, care este echivalentă cu 6 luni de iarnă mai puțin de o lună 17.000.- HUF afară. Proprietatea are, de asemenea, un preparat SMART HOUSE cu putere controlate și a fost introdus, de asemenea, care este folosit pentru dreptul de instrumente.


Site-ul interior puțin mai mult de patru hectare în dimensiune, cu care se confruntă sud, caracterizate printr-o pantă treptată la Nagymaros. Bazat pe instalațiile sale pot fi, de asemenea, umplut cu mai multe caracteristici, spatiu poate obține toate grădină intimă, un loc de joacă, o livadă, o grădină de legume, sau chiar a economiei. Una dintre specialitățile țării din spatele casei 12m2 în mărime Crama, care, de asemenea, a introdus curentul electric.


Dacă mediu sau fabuloase, dar nu vrei să renunțe la confortul oferit de noua clădire, sau ar dori o investitie excelenta, atunci această proprietate este doar de așteptare pentru tine!


Pretul cerut: 59 milioane HUF

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB