DE VÂNZARE Casă, Leányfalu, Pest, Ungaria, Hunyadi János út

DE VÂNZARE - Cod. 26358

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 374 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 1

FENG SHUI HOUSE
Leányfalui insulă de liniște! Deal de mai sus Leányfalu termice piscină cu apă, două etaje, de lux, 374 de metri patrati, trei dormitoare, un living spatios, atelier, colț meditație, o pivniță de vinuri, în mod excepțional confortabil, bucatarie Vila recent construita, e de vanzare. Casa este din toate punctele de vedere, atât în ​​aspect și spațiu de planificare de culori, modele, materiale folosi Feng Shui corespunde așteptărilor dumneavoastră.
Acces direct la grădinile 1400-nm-îngrijite la ambele niveluri, toate cameră comunitate și un dormitor, de asemenea. La sfârșitul gradina este mărginită de pârâul pat, veverite sărind în copaci. Poarta controlat electronic asigură vehiculelor de la intrarea. La parter garaj dublu, camera cazan, o zonă-conversație minte separată, sala de lucru enorm, o baie confortabil și zonă de fitness separată se află. A fost dezvoltat la acest nivel este capabil să primească oaspeții crama.
Treptele Spaniole duce până la etajul al doilea, unde trei dormitoare mobilate cu paturi duble, baie frumos, o cameră spațioasă, de zi însorită și facilități de bucătărie. Profitând de 3,8 metri înălțime dulapuri plafon în casă la ambele niveluri asigura confort.
42 mp terasa cu vedere la grădină, de protectie mare la soare oferă o nuanta placuta. Clădirea este înconjurată de o cale de mers pe jos de pietriș. Ingrediente de inalta calitate, interioare design elegant așteaptă un nou proprietar oferă tot confortul, cladire rezidentiala excelenta.
Pretul cerut: 79500000

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB