DE VÂNZARE Casă, Kaposvar, Somogy, Ungaria, Somogysárd, Kossuth u. 44.

DE VÂNZARE - Cod. 31444

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 7400 m²
  • Camere: 3+1
  • Podea: -

Casa de familie de vânzare Somogysárd

sat aproape de lacul Balaton, la 50 km de Somogysárdtól. Kaposvar 19 km de la noi. de transport foarte bune, autobuzele sunt la fiecare oră de zbor, este la 5 străzi distanță de casă până la stația de autobuz. Casa în formă de cub, casa de fundație poveste construită într-o bază adecvată. Coridorul deschide sediul. Bucatarie, camara, pod, toaletă, baie, doua stradă cameră frontală, care este mochetate.
1 camera de zi mare fereastră de perete 4m + 1 portal. Nisa luminos, vedere panoramică în toate direcțiile. prevăzut cu un termostat centrală cu gaz.
Casele sunt conectate printr-o terasă mare pe acoperiș, cu un poliester lakrésszel fără confort. (Rezolvat in conditii de confort, de asemenea), există convectoare aici, dar se pot aplica, de asemenea, de încălzire tradiționale din lemn. 2 garaj auto acolo. Hambarele sunt în curte de mai jos, și cabane pentru animale.
7404 nm în lot, dar câmpul solicitării pot fi partajate, care este de 4000 nm.
Casa este frumos, cel mai înalt punct al străzii, încercând să indice este cel ilustrat.
Pereții sunt wallpapered, dar eu recomand puritatea pictura. de stat este gata să se deplaseze imediat, mobilat sau fără. Curte, gradina poate beneficia de întreținere regulate, (domeniu; -kukorica este turnat). Problema de teren poate fi partajate aranjament. Cu pereți ingrijite, a fost restaurat cu dragoste instituții publice. Merită o vizionare! :) 6.500.000.-Ft
Suntem încântați să prezinte acest bungalou trei camere, care este situat în micul sat Somogysárd. Somogysárd este la numai 20 km distanță de Kaposvar (care este și capitala județului județului) și 50kms departe de lacul Balaton.
Proprietatea a pus pe 100 mp, are trei dormitoare duble, o zonă de recepție, o cameră de zi și o baie de familie, proprietatea are, de asemenea, o cameră dublă în plus, cu bucătărie cu spațiu de stocare atașat la clădirea principală. Acesta compromite geamuri termopan, baie cu gresie, covor pe dormitoare si centrala termica pe gaz. Există peste 7400m2 teren / gradina apartine apartamentului, care poate fi folosit pentru a păstra cai sau alte animale. Se ofera mobilat sau nemobilat, iar pretul cerut este de £ 6,500,000.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB