DE VÂNZARE Casă, Csillaghegy, Óbuda, Ungaria, 1038 Budapest, Mező u.21.

DE VÂNZARE - Cod. 31282

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 310 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 1

MANSION DE VANZARE DIRECT DE LA PROPRIETAR!
 
În partea de nord a Budapestei, la granița Csillaghegy-Békásmegyer-Ófalu, la poalele Róka de munte, într-un mediu liniștit va oferim spre vanzare un conac A + familie CATEGORIA cu S geometrici, celule solare. teritoriu Cele două magazine, camera cu cinci casa de lux este de 280m2, plus o casa de 37 m2, pensiune cu stocare, și cu un teritoriu de 1200 m2
 
CARACTERISTICILE conacului
Casa cu doua etaje a fost construit în anul 1996 (parter plus mansardare). Este înconjurat de terase acoperite, cea mai mare este de 55m2, care ușor poate găzdui petreceri de familie și prietenie. În interior există garaj acoperit mai mic și, în plus, există un spațiu mare în cazul în care până la trei mașini pot fi plasate. În parcul de grădină există un sistem automat de udare care câștigă apa de la un condus bine. Frumusetea grădina mare este 160 cm adâncime iaz cu pești, peste care există o mică Brigde îndreaptă în direcția casei de oaspeți. Există un grătar de grădină acolo, dar un bazin de înot mai mare, de asemenea, ușor poate fi setat. O grădină de bucătărie mică a fost formată în curtea din față, unde pot fi cultivate necesare toate legumele în bucătărie.
La parter se afla un living, un dormitor și un mare tip de bucătărie americană cu mașini-up la zi, o baie duș și o toaletă cu instalație de spălare a mâinilor. Spațiul sub scara este folosit ca stocare. Terasa mare și grădina poate fi abordată din camera de zi. La magazinul mansarda pot fi găsite două camere mai mari, un dressing, o baie cu cadă de colț, plus o toaletă separată. Casa de oaspeți funcționează ca un apartament mic separat, cu propriile sale de stocare.

PARAMETRI TEHNICI
Casa este in stare excelenta, în întreținere continuă. Conacul a fost renovat ultima dată în 2016, când terasa din spate a fost enlargened, ferestrele magazinului de sus au fost înlocuite cu ferestre din lemn-cadru și acoperite de cea mai eficientă folie termo israeliană, iar acoperișul a fost izolat cu 20cm cu fibre din lemn. Casa lui electricitys-alimentare este acoperit de un sistem de 5KW de celule solare (Geo încălzire / răcire, prin urmare, consumul electric de zi cu zi este liber de sarcini!)
Cu un efort minor de alimentare cu apă, de asemenea, poate fi asigurată din fântâna proprie a casei.
La magazinul de sus, prin urmare, nu este necesar pentru dispozitivul de răcire separat în timpul verii. În plus, Contrafisele sistemului de celule solare, de asemenea, a fost finalizat, ar trebui să fie introduse doar elementele celulare.

CHELTUIELI
Conacul este etichetat cu o categorie + care se datorează izolarea perfectă și utilizarea energiilor alternative. încălzirea sa este geometrică, care este completat cu un șemineu în camera de zi și cu un perete și tavan instalația de încălzire la etaj. încălzire și apă caldă Alimentarea casei de oaspeți este asigurată de un sistem de Circo, prin urmare, menținerea conac este aproape lipsit de cheltuieli.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB