DE VÂNZARE Casă rustică, Szeged, Csongrád, Ungaria, Szerb u. 116

DE VÂNZARE - Cod. 19058

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 400 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Szeged-Szőreg Mansion

Cele mai vechi timpuri evoca casă și în picioare într-o dependință 15.000 m² închis de pădure de stejar au fost construite în 2003. Conacul nu are vecin apropiat: locul este înconjurat din toate părțile de păduri și verdeață pe care cerb, iepuri sunt vizitatori frecventi. Din stradă în afara localității bogat și familiară anexat la oraș în anii șaizeci-un serviciu ramuri drum spre conacul. De-a lungul drumului de serviciu de 600 de metri care trece în pădurea de la sat la conacul un singur tip similar de construcție poate fi găsit. Deși împrejurimile Estate este extrem de romantic, se afla la doar 7 km de piața principală din Szeged.

Floorspace de clădirea principală este de 150 mp, iar mansarda este de 90 mp. Structura cladirii este POROTHERM pe care poate fi găsit de 5 cm izolație termică acoperit de un zid pus la "Székesfehérvári" cărămidă. Astfel, peretele (așa-numitul tip sandwich-perete) are o grosime de aproape 50 de cm, din care eficiență izolare termică este foarte mare. Prin urmare, în vremuri de iarnă casa este frumos și cald, în timp ce în vara în vraja fierbinte deține aceeași temperatură fără aer conditionat. Copacii 23 de metri de mare, cu foliages uriașe stau aproape de casă, astfel Umbers lor facilita fervoarea de vară.

În centrul floorspace află 32 m², sud amplasate cameră de zi cu ferestre imense care dau pe 3/4. În salonul mereu luminos și elegant un loc de foc garantează confortul de nopți de iarnă și oferă temperatură confortabilă în zilele de toamnă mai reci, când cazanul centru nu este configurat încă. (Sezonul de încălzire durează din octombrie până în Aprils)

Concepția deschis oferă pasă liber din living studiului și la restaurant. Studiul este amplasat est. Cele două ferestre imense lasa soarele în cameră toată ziua. Unul dintre pereții camerei este dimensionat de un bibliotecă unic built-in de care a lucrat și plumb din sticlă de usi de oglinda perfect standardul ridicat al întregii clădiri. In cadrul studiului pot fi gasite o sobă din teracotă fildeș, care emana cald în dimineața.

Restaurant este de 18 mp. Cea mai mare parte a sud și vest zidurile sale este de sticlă, astfel încât apusuri de soare pot fi admirate de aici, de asemenea. La fel ca terasa care poate fi abordat din restaurant sau camera de zi, prin ușile duble. Bucătăria 17 m² cu cuptor de antic dă pe la restaurant. Este în întregime mecanizat, astfel încât pregătirea cina sau pranzul este într-adevăr o bucurie aici. O cameră de 6 mp aparține bucătărie. Fereastra de sud asigura un climat perfect pentru deținerea de alimente.

Pe floorspace pot fi găsite baie (10 m² - cu o cadă fontă), un dulap pentru pantofi, o cameră cazan (masina de spalat, uscător de rufe uscate).

Etaj este separat de floorspace, așa că oferă liniște pentru membrii familiei, care doresc să se relaxeze. Etaj poate fi abordată pe o scară largă, care este iluminat de un minunat plumb sticlă. Aici pot fi găsite cameră doi copii est amplasate lui, walk-in dulap, o baie mare pentru familia (cada,, mobilier unic duș ambele) și o cameră pentru părinți care Franceză dublu uși oferă, pe vest. Există multe dulap built-in care furnizează mulțime de loc pentru a stoca.


Perspectivele privind evoluția: Studiul a fost inițial planificat pentru a fi două camere separate. Cel mai mic, care ușă ar fi fost în fața ușii de la baie, ea va fi potrivit pentru o cameră de rezervă cu baie.

În casa mica, care poate fi abordat de clădirea principală printr-un pasaj de 3 metri, poate fi consultat garaj dublu cu exploatație, la fel ca și o secție wellness: jaccuzy, sauna, duș, toaletă. Partea de vest a acestei clădiri oferă loc pentru o bucatarie de vara, în cazul în care cel Mare a construit în cuptor și grătar cu rotisor oferi o mare oportunitate pentru a face petreceri. Există un cămin ușă afară, precum și pentru prăjire și gătit.

Din moment ce într-un loc sigur nevoie câini, cazare confortabilă lor este asigurată cu 3 canisa acoperiș și o căsuță cu 2 locuri separate.

Utilități publice: energie electrică, apă, gaz, telefon, internet, TV; există 2 pompe pentru irigarea mp gazon 2500; de la aceste pompe functioneaza sistemul de irigare automatizat.

Inginerie: BAXI Stoker cu un spooler VIESMANN (250 l), 3 incercuit radiatoare, care sunt condiționate de propriile lor termostate. În plus, în camerele mari de floorspace murale-termostate de control radiatoare; există murale Radiatoare la etaj. Colectoare solare, solare celulele poate fi instalat pe partea de sud amplasat acoperișul anexă; materialul de aplicare relevant este gata pentru depunere. Floorspace și etaj a clădirii principale sunt cu aer condiționat.

Podele de fag, ceramica spaniolă și italiană, contoare de calcar lustruite, overlay whinstone. Pardoseala pasajului dintre cele două clădiri și terasa se face prin pod-cărămizi, care au fost salvate de la o casă demolată. Terasele sunt limitate de gard din fier forjat. Newel este din fier forjat, de asemenea. Ferestrele, obloanele și ușa de la intrare de stejar masiv sunt tamplarie unice.

Este o mare oportunitate pentru păstrarea cai! Pe lângă conac este de 4 hectare verde, și suplimentare de 40-50 hectare verde poate fi ranted. Există 2 echitatie-școală în zona 1 km.

Cel mai apropiat magazin alimentar-magazin, farmacie, oficiu postal, gradinita si scoala sunt în 1.5 km distanță. Nu este cale ciclu în zonă. O stație de benzină este situat la 2 km de conac.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004314245263

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB