DE VÂNZARE Altele (comerciale), Sály, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ungaria, Sály

DE VÂNZARE - Cod. 28284

  • Tipologie: Altele (comerciale)
  • Zona: 2281 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Saly este situat în regiunea de Nord din Ungaria în județul Borsod-Abaúj- Zemplén, în apropierea lanțului muntos Bükk, 170kms de la Budapesta (6 km de la Road 3 și 12 km de autostrada M3) într-o vale chiar la poalele munţii Bükk. Satul are o populație de 1752.

Adâncimea de bază a sondei este de 27 m, baza de apa a sondei este un pârâiaș subteran carstic care curge din lanțul muntos Bükk (datorita acestui fapt are o mare cantitate de alimentare cu apă). Sonda este cu sistemul german prin conducte GVE budafilter țeavă cu filtre de auto-curățare perforate, și bine nămolul fără chiar și atunci când sunt utilizate în mod periodic.

Carstice apa este un tip de apă subterană, care este situată între rocile carstice din sol. Există două tipuri de astfel de ape. În cazul apei carstice subterane, stratul de rocă de acoperire este un
obstacol material de etanșare naturală, astfel încât nici o precipitare sau apa de suprafață este lăsată în bazinul subteran de apă carstică.

Karturile apa este in mod natural curat și, ca atare, reprezintă o mare valoare! Carstică apa luată direct din baza de apa carstică este direct adecvat pentru consumul uman.

Apa subterană este separată în mod corespunzător de apă carstic și un aparat de fotografiat este plasat în fața țevii, astfel încât inrush a putut fi detectată vizual. (Fotografii aparat de fotografiat și rezultatele măsurătorilor geofizice sunt furnizate la cerere.) Sonda este marcat: Aqua-1, fântânii cadastrală nr .: B-3. Premisele sunt prevăzute cu licență privilegiul de apă și volumul de apă luată este prescris de către autoritatea competentă și ar putea fi crește la maxim prin respectarea obligației de raportare.

Există două tipuri de apă certificate în instalația de îmbuteliere. Una dintre acestea este apă de izvor, care ar putea fi îmbuteliat fără nici un fel de prelucrare sau de tratament.

Clădirea uzinei de îmbuteliere a fost construit într-un mod care este potrivit pentru producerea oricărui produs (PET, sticle PRB, sticle mari policarbonat / cisterne, si produse rambursabile).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB