DE VÂNZARE Activitate comercială, Nagymaros, Pest, Ungaria, Vasút

DE VÂNZARE - Cod. 18740

  • Tipologie: Activitate comercială
  • Zona: 8000 m²
  • Camere: 30+
  • Podea: 6

Proprietatea se află în Cotul Dunării, în malul stâng al Dunării, Visegrád Nagymaros situat vizavi de orașul și privelistea spectaculoasa a râului. Budapesta este de aproximativ 50 km, care este accesibil cu masina pe DN 12 sau pe autostrada A2, tren Budapesta-Vac linie de cale ferată Szob, dar chiar și într-o oră cu barca. Una dintre orașul cel mai accesibil din țară, care în resurse naturale și monumente culturale și istorice bogate. Barajului este la câțiva pași de gara câțiva metri distanță de proprietate direct.
 
Istorie și funcția Parametri
Clădirea este de 8000 m2 amenajat plante perene zonă de calcar.
În anii 1800, în timpul revoluției industriale a fost construit și operat ca o fabrică de șampanie în Primul Război Mondial, iar apoi transformat într-o clădire de recreere în 1950-60s. De atunci a fost supus renovare și conservare a parcului natural continuu încă de îngrijire pentru atenție. Dribleze Frumos și atmosferă omniprezentă impresioneaza deja la prima vedere.
Prins în deal la construcția suprastructurii și niveluri mai ridicate de grădină și vedere spre Cotul Dunării și etern Visegrád.
Clădirea principală de șase etaje, cu două niveluri de subsol, parter si trei etaje superioare. Cele trei niveluri de 30 camere cu baie privată au fost proiectate.
Imobilul are o suprafață brută de 1790 m2, iar parcul este, de asemenea, situat în pivnița deal întindere (două pivniță șampanie îmbătrânire) și o anexă (trebuie să fie demolate) și parcare deschis. Etaj de clădirea principală este o put forat căptușit. De cealaltă parte a clădirii cu aripi extinse. În prezent, proprietatea este gard de beton și fier cerc apropiat, cu renovarea natura și funcția de indicare forjat gard de fier al cladirii este complet fabricat în mod individual.
Proprietatea este situată vizavi de plaja Lepencei sau hotel mai mult termic.
Într-o zonă verde, infrastructuri bune (gara și portul, la autostrada de la Budapesta la rapid și ușor accesibile), imobiliare urban, care este un unic și captivant, atât în ​​ceea ce privește amplasarea și suprastructurii.
Funcția sa este versatil, autorizație de construire încă valabilă pentru a construi casa de pensii, dar o statiune corporativ, servicii de cazare turistică (hoteluri), clinici private operează perfect adecvat. În prezent, proprietate comercială este înregistrată ca. Documentație de proiectare făcute, tencuieli, care a fost scris de servicii de cazare (a se vedea anexa)
 
Utilitatile de proprietate, imobil urban, litigii și cele negrevate, compania este liber de TVA.
Preț de achiziție (preț țintă): € 1.350.000

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB