DE VÂNZARE 2 camere, Pest, Budapest, Ungaria, Illés utca 12

DE VÂNZARE - Cod. 32800

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 62 m²
  • Camere: 2
  • Starea clădirii: Good

Apartamentele moderne din Budapesta cu o suprafață de 48,24 m până la 67,97 m, situate într-o zonă din centrul Budapestei; apropiată de Universitatea de Medicină din Semmelweis din Budapesta. Apartamente confortabile, luminoase cu 1 și 2 dormitoare, ideale pentru o investiție confortabilă de închiriat sau de cumpărare dacă copiii dvs. au ales să studieze medicina la Universitatea Semmelweis. Pentru mai multe informații, contactați următorul număr de telefon vorbitor de engleză: +36 70 634 2499. Sunați acum, vă vom ajuta cu plăcere.


ZONA VIII
Aceste apartamente practice sunt situate în clădirea Illes, în cartierul VIII, una dintre zonele mai extinse din Budapesta. O zonă care dispune de toate serviciile de care aveți nevoie: restaurante, cafenele, cinematografe, săli de gimnastică cu spa, centre de wellness și centre de înfrumusețare, coafură etc.


Acest cartier se caracterizează pentru mii de studenți și tineri, deoarece, printre altele, există și Facultatea de Medicină. De asemenea, este o zonă liniștită și de agrement, pentru securitatea și parcurile sale, cum ar fi Parcul Orczy cu dimensiuni largi.

Parcul Orczy este un parc renumit care are copaci și spații vechi de o sută de ani, când sportul poate fi practic și locuri de joacă. Un parc pe care toți iubitorii de natură și sport le place să viziteze; există, de asemenea, o școală sportivă unde puteți practica tenis, fotbal, baschet, handbal, patinaj și alte sporturi din Budapesta.

De asemenea, într-adevăr aproape de aceste apartamente din Budapesta, putem găsi o sală de gimnastică cu mai mult de 3000 de metri într-o piscină mare și o dimensiune largă unde puteți practica înotul.

O conexiune excelentă cu transportul public în zonă.


Cladirea Mele

Apartamentele confortabile fac parte din noile construcții ale clădirii Illes, situate între străzile Illes și Köris. Clădire cu șase etaje, cu 13 apartamente pe etaj și spații comerciale la parter, distribuite în portaluri.

O clădire de înaltă calitate cu port automat, 2 ascensoare, sistem de înaltă tehnologie pentru televizoare, sistem electric pentru luminile și acces direct la garaje. un exterior modern și luminos.

Localizarea sa face ca acesta să fie un produs excelent de investiții, pentru că este aproape de Universitatea Semmelweis din Budapesta, în fiecare an, mii de studenți maghiari și alte naționalități au venit aici să studieze Medicina și alte cariere bio-sanitare.

Linia de stop 3 Klinikák a metroului din Budapesta este la doar câțiva pași distanță. De asemenea, puteți accesa cu autobuzul (nr. 9, 99, 99A, 17), ca troleibuz (nr. 89) și cărucior (nr. 24, 28).


FLATURILE

În această clădire au fost construite 2 tipuri de apartamente cu dimensiunea perfectă, gândindu-se la nevoile profesioniștilor, studenți și cupluri tinere din districtul VIII. Apartamente de 1 și 2 dormitoare.


Campus Model: apartamente cu 1 dormitor de aproximativ 48,24 m și 51,32 m cu un preț excelent între 74,597 € și 79,839 €.

Premium Model: apartamente cu 2 dormitoare de aproximativ 61,62 m și 69,17 m cu un preț accesibil între 92,661 și 110,726 de euro.


BUCATARIA

Bucătăriile acestor apartamente sunt de stil american, cu o cameră deschisă, pentru a se simți lățime și o iluminare naturală în timpul zilei. Brevete și bucătării luminoase între 4,5 m și 6,5 m Complet echipate și dotate cu cele mai bune aparate de uz casnic: ventilator extractor, plită ceramică și cuptor.

Poziția plită și mobilierul de bucătărie înălțime și joasă îi conferă acestui loc o mare practicitate și lățime, unde puteți fi creativi cu gastronomia.

TERASA / BALCONIA

Unele apartamente au terase sau balcoane cu 4,5 m și 10,5 m, oferind o zonă uimitoare și relaxantă ideală pentru odihnă, cu spațiu suficient pentru a pune o masă și câteva scaune unde puteți servi o cină în aer liber.

DORMITORII

Dormitoarele acestui apartament au o lățime cuprinsă între 9,5 m și 12 m, confortabile și iluminate. Cu mobilierul potrivit, dulapurile cu ușă, acesta va avea tot ceea ce aveți nevoie.

BATERII

Băile sunt dotate cu toate accesoriile sanitare și robinet toate acestea cu cea mai bună calitate.

SUFRAGERIA

Sufragerile din aceste apartamente sunt largi și luminoase, cu aproximativ 20 m și 22 m, profitând de lumina exterioară. Pardoseli din lemn și ziduri netede.
Lățimile sălilor de mese sunt bine distribuite, devin aceste spații în cel mai luminos loc din apartamente.

Toate apartamentele au o distribuție excelentă și o calitate superioară. De asemenea, ei contează cu un design atractiv, un loc modern și confortabil care se gândește la confort și securitate. Toate apartamentele sunt prevăzute cu un sistem de încălzire cu gaz și un contor individual pe apartament.

GARAJUL

Apartamentele au parcarea inclusă pentru 1 vehicul în subsolul clădirii, cu acces direct la lift. Garajele au acces ușor din exterior și sunt ușor de manevrat.


ACESTE FLATURI POTENTIL UTILIZEAZA ...

... Sunt situate în zona cea mai potențială din Budapesta, la doar câțiva metri distanță de campusul de medicină din Budapesta și de la Spitalul Universitar din Budapesta; ceea ce înseamnă o investiție bună sau de cumpărare pentru familiile pe care copiii doresc să le studieze la Facultatea de Medicină.

Cu prețuri foarte competitive, aceste apartamente de la doar 74.597 € pentru un dormitor sau maximum 110.726 € pentru un apartament de 2 dormitoare sunt fără îndoială o investiție sigură. Pentru a cumpăra acum este o șansă mai mare de reevaluare pentru fiecare dintre aceste apartamente în următorii 5 ani, când copiii dvs. își termină perioada de colegiu.

Pe de altă parte, este o oportunitate excelentă de a cumpăra, deoarece prețurile acestor apartamente sunt restante cu cel puțin 30% sub prețuri similare din locații similare din zonă.

NOTĂ de interes pentru studenți

Câțiva dintre proprietarii actuali de apartamente din clădire și-au cumpărat proprietatea imobiliară, astfel încât copiii să poată studia în Budapesta. Ce este mai bine decât să puteți rămâne în timpul studenților din Budapesta pe propriul apartament și să îl puteți închiria după aceea?

În acest fel, veți putea să-l furnizați și să îl echipați cum vă place, fără a fi nevoie să vă formalizați într-un apartament închiriat. Toți, voi, familia și prietenii, vă veți simți ca acasă.

În plus, aceasta nu va fi o depășire pentru familia ta, au contraire: o investiție foarte bună în Budapesta. Știați că chiria pentru aceste tipuri de apartamente din Budapesta este costisitoare în comparație cu costul de achiziție?

Exemplu Campus model:
375 Eur pe lună * 12 luni = 4.500 Eur * 5 ani: 22.500 Eur

Exemplu Model Premium:
500 Eur pe lună * 12 luni = 6.000 Eur * 5 ani: 30.000 Eur

(Chirie garaj 25 Euro pe lună * 12 luni = 300 Euro * 5 ani: 1.500 Eur)

"Imaginați-vă diferența dintre cheltuirea acelei cantități de bani închiriate în Budapesta sau investirea în imobiliare cu perspective de reevaluare interesante!"

Ceva de luat în considerare pentru studenți este faptul că chiria de apartamente noi de construcție din Budapesta nu este tocmai ieftină în comparație cu nivelul de viață al orașului. Cumpărarea unuia dintre aceste apartamente acum înseamnă nu numai economii anuale mari, ci și o investiție profitabilă.

Oferta unei noi bunuri de calitate în Budapesta este foarte limitată. Știți că în prezent există mai multe mii de studenți internaționali care urmăresc studiile de sănătate în Budapesta? Școala Medicală din Semmelweis se află la câteva minute de mers pe jos de clădire.

La acest număr trebuie adăugați tone de studenți Erasmus la Budapesta, care nu își iau toate studiile în Ungaria, ci doar unul sau două semestre.

NOTĂ de interes pentru investitori

Este cunoscut faptul că cumpărarea unui apartament de închiriat în apropierea unei Universități este o afacere sigură. Dacă știi cum să o închiriezi, vei avea un chiriaș de ani de zile.

Aceste apartamente sunt situate într-o clădire cu o calitate superioară a construcțiilor, într-o zonă de extindere și regenerare din Budapesta, unde nivelul prețurilor bunurilor este excepțional de bun, iar posibilitățile de reevaluare într-un timp mediu sunt foarte promițătoare.

Apartamentele care au fost deja achiziționate de către unii dintre investitorii noștri generează o mare rentabilitate.

Exemplu real
Prețul de achiziție: 110.000 Eur
Prețul de închiriere: 525 Eur pe lună
Garaje închiriate: 30 EUR pe lună

Nu vorbim doar despre studenții care caută apartamente aproape de școală; dar și pentru profesioniștii din domeniul educației și sănătății, care lucrează în acest domeniu și care beneficiază de cazare aproape de muncă.

Reevaluarea apartamentelor din clădirea Illes este sigură datorită cererii mari de cazare în acest domeniu; precum și creșterea economică din Budapesta. Pentru mai multe informații sunați acum la telefonul ungurean: +36 70 634 2499

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Tamas Csaki
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB