DE VÂNZARE 2 camere, Budapest, Budapest, Ungaria, Bajcsy-Zsilinszky út 17

DE VÂNZARE - Cod. 31852

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 99 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 3
  • Starea clădirii: Good

Suntem fericiți să vă oferim un apartament de vânzare construit în 1862 și planificat de Ybl Miklós. Bajcsy-Zsilinszky út este cea mai importantă stradă a orașului dintre cartierul V. și VI.
Apartamentul este de 99 m2 și într-o stare foarte bună lângă Bazilica Szent István și, de asemenea, foarte aproape de stația de metrou Bajcsy-Zsilinszky (linia 1) și aproape de Piața Deak care se află la doar câteva minute de mers pe jos de apartament. Clădirea are o grădină foarte bine întreținută, în mijlocul clădirii, cu pantaloni verzi, copaci, tufișuri și face o atmosferă foarte bună în clădire.

Apartamentul se află în etajul 3 în scara de coridoare clasice cu un lift. Proprietatea este formata din 2 camere duble si o singura camera, bucatarie, baie, hol. Din cauza tavanului înalt și a camerelor mari puteți face o galerie în camere, de asemenea. Apartamentul este în stare foarte bună și gol în acest moment și gata de predare oricând.
Vă pot sugera această proprietate ca o investiție sau pentru uz propriu, deoarece are o atmosferă foarte drăguță în centrul orașului și foarte ușor de închiriat sau dacă doriți să trăiți în inima orașului, aceasta poate fi opțiunea perfectă pentru dvs.

Dacă aveți altă întrebare, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați oricând și, de asemenea, sunați-mă dacă doriți să organizați o vizionare în această proprietate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Tamas Csaki
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB